Kylmälaiteasentaja, SSAB Europe Oy, Raahe
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021
Oletko kylmäalan asentaja ja etsit itsellesi uusia haasteita alan töiden parista? Nyt tarjolla loistava tilaisuus päästä monipuolisten asennustehtävien pariin SSAB:n Raahen tehtaalle!

Etsimme nyt SSAB Europe Oy:lle

KYLMÄLAITEASENTAJAA.

Työsuhde on vakituinen ja sijoittuu tehtaan kiinteistöpalvelun LVI-ryhmään.

Tehtäviisi kuuluvat terästehtaan LVI- ja kylmälaitteiden kunnossapito- ja ennakkohuoltotyöt. Olet osa LVI-ryhmän joustavaa ja nopeaa palvelua asiakkaille. Vastuullasi on osaltasi kylmälaitteiden lakisääteisten huoltotöiden toteutuminen.

Työskentelet tehtävässä monipuolisen konekannan parissa. Huollettavia laitteita ovat mm. vedenjäähdyttimet ja vakioilmastointikoneet. Työtä tehdään päivävuorossa arkipäivisin.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valittu työntekijä palkataan suoraan SSAB:n palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- Tehtävä edellyttää kylmäasentajan koulutusta ja toivomme sinulta voimassa olevaa kylmäasentajan lupaa yli 3 kg kylmäainetta sisältäville kylmälaitteille. Alan kokemusta olet ehtinyt hankkia vähintään muutaman vuoden ajalta. Lisäksi arvostamme LVI-alan osaamista ja kokemusta sekä mekaanisen kunnossapidon tehtävien hallintaa.

- Teet työsi aina turvallisuus edellä ja tarkka työn jälkesi on saanut kiitosta. Asennukset ja huollot suoritat tehokkaasti. Työ LVI-tiimissä vaatii myös halua tehdä ja onnistua yhdessä muiden kanssa.


Tarjoamme sinulle

- Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen isolla ja luotettavalla työnantajalla sekä hyvät mahdollisuudet kehittää ammatillista osaamistasi monipuolisen ja vastuuta tarjoavan työn kautta.

- Annamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koulutuksen työtehtäviisi.

- Pääset työskentelemään osana isoa ja ammattitaitoista tiimiä, jonka hyvä yhteishenki auttaa työssä viihtymisessäsi


Kiinnostuitko?

Heräsikö kiinnostuksesi ja haluatko tarttua tilaisuuteen? Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 0405100433. Voit soittaa arkisin klo 8-17 välillä tai lähetä viesti / whatsapp, niin otamme sinuun yhteyttä!

Voit täyttää hakemuksesi tähän tehtävään osoitteessa www.staffpoint.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka voidaan täyttää heti soveltuvan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461631
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Kemi, Oulu, Raahe, Tampere, Turku