(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja, Rittal Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020
Rittal on maailman johtava sähkökytkentä- ja IT-laitekaappien valmistaja sekä konesalien rakentaja, jonka korkealaatuisiin tuotteisiin luottavat teollisuus- ja IT-yritykset kaikilla mantereilla. Saksasta alkanut menestystarina perustuu alan aktiivisimpaan tuotekehitykseen, testattuun turvallisuuteen sekä tuhansiin modulaarisiin, yhteensopiviin tuotteisiin, joista asiakkaalle voidaan rakentaa aina sopiva ratkaisu. Rittal on suurin yritys maailmanlaajuisessa Friedhelm Loh Groupissa, jolla on noin 10 000 työntekijää ja noin 2 miljardin euron liikevaihto vuonna 2019. Suomen maayhtiö työllistää lähes 60 ammattilaista, joiden vahvuuksia ovat pitkä kokemus asiakaslähtöisestä suunnittelusta ja avaimet käteen -toimituksista.

Haemme asiakkaallemme Rittal Oy:lle putkiasentajataustaista

KYLMÄLAITEASENTAJAA

mahdollisimman pian alkavaan, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kylmälaiteasentajan tehtävissä pääset monipuolisten tehtävien äärelle koko Suomen alueella. Työtehtäviin kuuluvat mm. laitteiden kokoonpano, korjaus- ja huoltotyöt (myös vuosihuollot), käyttöönotto ja käytön opastukset.
Työtehtäviin lähtö tapahtuu pääsääntöisesti Vantaan Tammistosta. Työ on liikkuvaa ja matkustuspäiviä voi kertyä jopa 200 vuoden aikana. Liikkumiseen saat auton talon puolesta.

Työaika on arkisin klo 8-16, mutta käytössä on liukuva työaika. Lisäksi päivystyksenä hoidetaan usein kriittisiä kohteita huoltosopimusasiakkaiden tiloissa.

Työkieli on suomi. Englannin kieltä tarvitset mm. manuaalien lukemisessa ja koulutustilaisuuksissa, jotka pidetään Saksassa. Henkilönä olet sosiaalinen, keskusteleva ja myyntihenkinen, nautit pitkistä työpäivistä ja matkustelusta.


Edellytämme sinulta

kylmälaiteasentajan tutkintoa
mahdollisuutta ja joustavuutta matkustaa Suomessa
aiempaa kokemusta kylmäasentajan tehtävistä
valmiutta osallistua päivystystyöhön
joustavuutta
suomen ja englannin kielen taitoa
nuhteetonta taustaa - työkohteista johtuen, valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys
vähintään B-luokan ajokorttia


Tarjoamme sinulle

työpaikan, jossa viihdytään
kuukausipalkan lisäksi talon bonus-järjestelmän
työn, jossa jokainen päivä on erilainen


Arvostamme

aiempaa työkokemusta putkialan tehtävistä


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Kaikki hakuaikana tulleet hakemukset tulevat huomioiduiksi. Jatkohaastatteluun pääsevistä tehdään päätös 2.12.2020.


Lisätietoja

Kirsi Oksanen
Asiakkuuspäällikkö, Teollisuus-, Rakennus- ja logistiikka-alat
StaffPoint Oy Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
050 577 2968 vaihde 030 047 2000
kirsi.oksanen@staffpoint.fi www.staffpoint.fi