(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja Rittal Oy
Rittal Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Rittal Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen monipuolista kylmälaiteasentajaa konesalien käyttöönotto-, huolto- ja asennustehtäviin liikkuvaan työhön Suomen alueelle.

Työ sopii kylmälaiteasentajan koulutuksen omaavalle asentajalle tai teknikolle, jolla on jo kokemusta vastaavantyyppisestä liikkuvasta asennus- ja huoltotyöstä. Hakemamme henkilö omaa hyvän ongelmanratkaisukyvyn ja kykenee toimimaan itsenäisesti haasteellisissa tilanteissa. Työ vaatii tekijältä vahvaa teknistä osaamista, hyviä mekaanisia käden taitoja sekä kylmälaiteasentajan lupia. Eduksi katsomme osaamisen myös sähköasennuksista. Työ on isolta osin liikkuvaa matkatyötä asiakkaiden luona ympäri Suomea, joten odotamme hakijalta päivystys- ja matkustusvalmiutta lyhyellä varoajalla. Kaikki IT-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen arvostetulle asiakkaalle hyvin monipuoliseen työhön ja luoda erinomainen ura kansainvälisessä yrityksessä huolto- ja asennustehtävissä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan kannustimineen, sekä hyvän ja joustavan organisaation tuen ja erinomaiset kehittymismahdollisuudet.

Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa Kim Toivonen, 050 594 2521, kim.toivonen@barona.fi.