(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja Raskone Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Olemme raskaan kaluston ja henkilö- sekä pakettiautokaluston autokorjaamo. Huollamme ja korjaamme kuorma-autot, pakettiautot, perävaunut ja työkoneet merkistä ja iästä riippumatta. Meiltä saat myös huollot ja korjauspalvelut henkilö- ja pakettiautoille. Raskone Oy:n liikevaihto oli 65,5 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja työllistimme liki 500 henkilöä.

 

Haemme nyt KYLMÄLAITEASENTAJAA Tampereen Raskonelle vakituiseen työsuhteeseen

Kylmälaiteasentajana hallitset kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Kylmälaitetyöt koostuvat pyörillä liikkuvan kaluston kylmälaitteiden asennus- ja huoltotöistä. Tehtävässä automekaanikon tausta on eduksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja odotamme sinulta myös päivystysvalmiutta. Toimipisteesi sijaitsee Tampereen Multisillassa.


Haemme ensisijaisesti kylmälaiteasentajan ammattitutkinnon suorittanutta osaajaa, jolla yli 3 kg luvat, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit olla myös KU-luvan omaava ajoneuvoasentaja ja oppisopimuskoulutamme sinut yli 3 kg lupiin työn ohessa tai kokemuksesi voi olla kaupan tai teollisen kylmän puolelta. Odotamme sinulta vahvaa työmoraalia ja halua tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän laadustaan tunnetun Raskonen palveluksessa, kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen, ammattimaisen tiimin tuen työllesi ja koulutusmahdollisuuden.


Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 8.8. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.