(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja, PK-seutu
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etsimme asiakasyrityksillemme PK-seudulle

KYLMÄASENTAJAA 

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään itsenäisissä ja monipuolisissa kylmäalan tehtävissä. Työkohteina ovat muun muassa kaupan kylmä; ilmastointi ja prosessijäähdytys, pienkylmä; ammattikeittiöt ja laboratoriot, varastokylmä; jakelukeskukset sekä monipuolisesti erilaisten kylmätilaratkaisujen huolto, kunnossapito ja korjaukset. Päivittäisinä työtehtävinä ovat muun muassa asennukset, takuuhuollot, sopimushuollot, varaosatoimitukset- ja vaihdot, modernisoinnit, erilaiset säädöt ja vikakorjaukset. Työhön kuuluu ajoittain myös erilaisia kylmätilaratkaisuprojekteissa toimimista. Työssä toimitaan perinteisten kylmäaineiden sekä hiilidioksidin kanssa. Tehtävässä keskeisessä roolissa ovat asiakaspalveluvalmiudet. Edustat asiakasyritystämme päivittäisessä, asiakasläheisessä työssäsi.

Hakijapersoona

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (talotekniikka; LVI- tai sähkö, kylmäasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat asiallisen otteen työhön ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Sinulla tulee olla voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortti sekä yli 3 kg kylmäaineluvat. Työssä liikutaan asiakasyrityksemme huoltoautoilla (B-kortti). 

Arvostamme sosiaalisia taitoja ja ammattimaista lähestymistä asiakastilanteisiin. Omaat ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä reagoida vaihtelevissa tilanteissa. Raportoit työstäsi päivittäin ja teet havannointia asiakkaiden luona. Arvostamme rohkeutta ja yrittäjähenkisyyttä, jolla tuot asiakkaalle kehitysideoita ja teet mahdollista lisämyyntiä. Etsimämme henkilö on myös vastuuntuntoinen ja tehokas tekijä, joka ohjaa aktiivisesti omaa työskentelyään ja hoitaa tehtävästä aina huolella alusta loppuun saakka. 

Liity osaksi arvostetun yrityksen rivejä ja mukavaa työporukkaa!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Uniflexiltä Laura Honkanen puh. 0505374289. 

 Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.