(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja Näsin Vesijohtoliike Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019Työn kuvaus:
  Näsin Vesijohtoliikkeestä löytyy monipuolista osaamista aina lvi-alan osaajasta lvis-alan osaajaan, joka on toiminut alalla jo 50 vuotta. Meiltä saat lvi-, rakennus-, sähkö- ja kylmäurakoinnit ammattitaitoisen tehokkaasti tehtynä. Teemme urakointeja vuosien kokemuksella erikokoisille yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Katso referenssimme ja vakuutu osaamisestamme. Näsin Vesijohtoliikkeeltä löytyy myös huoltopalveluita. Palvelemme ammattitaidolla LVIS-asioissa talo- ja huoltoyhtiöitä, yksityisiä henkilöitä sekä yrityksiä ja kunnallisia laitoksia.
 

Etsimme nyt Tampereen toimipisteeseemme
KYLMÄLAITEASENTAJAA
vahvistamaan asennustiimiämme

Olet etsimämme henkilö, jos olet jo kerryttänyt kokemusta huolto- ja asennustehtävistä kylmälaite-, sähköpuolella. Kokemus maalämpöasennuksista katsotaan eduksesi tehtävässä menestymisessä.  Kykenet itsenäiseen työskentelyyn myös asiakasrajapinnassa ja uskallat tarttua toimeen sekä ottaa vastuuta tehtävistä. Sinulla on ajokortti ja mahdollisesti jo kylmäluvat.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan innostavassa ja rennossa työporukassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinä olet hakemamme Kylmälaiteasentaja, laitathan hakemuksesi sekä cv:si heti tänään!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Maria-Felicia Järvinen puh: 0504444480Asiakkaan tehtävänimike:  Kylmälaiteasentaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Maria-Felicia Järvinen, 0504444480


Toimipaikka:  Tampere