(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja (Lappeenranta)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Asiakkaamme Huurre Finland Oy etsii joukkoonsa KYLMÄLAITEASENTAJAA itsenäisiin ja monipuolisiin kylmäalan tehtäviin Lappeenrannan toimipisteeseen Kaakkois-Suomen alueelle.

Toimeksiantajan tiedot:

Huurre on kansainvälinen jäähdytysautomaatioratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Heidän palvelulupauksena on kylmäketjun ja sen energiankulutuksen optimointi edistyksellisen Huurre iTOP -palveluvalikoiman ja CO2-osaamisen avulla. Lisäksi Huurre tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä huolto- ja korjauspalveluja. Toimitukset vaihtelevat yksittäisistä järjestelmätuotteista laajoihin jäähdytys- ja lämmön talteenottoratkaisuihin sisältäen teknisen suunnittelun ja projektinhoidon, asennuksen ja huoltosopimuksen. Huurteen asiakkaita Suomessa ovat teollisuus, logistiikkakeskukset, päivittäistavarakauppa, jäähallioperaattorit, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt ja lääkeala. Huoltoverko on valtakunnallinen, Huurteella on 15 toimipistettä Suomessa. Huurre työllistää tänä päivänä yli 700 työntekijää viidessä eri maassa, ja sen liikevaihto oli 133,1 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Kylmälaiteasentajan tehtävässä edustat Huurretta päivittäisessä asiakasläheisessä työssä tuottaen asiakaslisäarvoa. Monipuolisiin työtehtäviisi sisältyy asennukset, takuuhuollot, sopimushuollot, varaosatoimitukset- ja vaihdot, modernisoinnit, erilaiset säädöt ja vikakorjaukset. Työhön kuuluu ajoittain myös kylmätilaratkaisuprojekteissa toimimista sekä päivystystehtäviä. Työkohteitasi ovat muun muassa kaupankylmä, ilmastointi ja prosessijäähdytys, pienkylmä, ammattikeittiöt ja laboratoriot, varastokylmä, jakelukeskukset sekä monipuolisesti erilaisten kylmätilaratkaisujen huolto, kunnossapito ja korjaukset. Työssä toimitaan perinteisten kylmäaineiden sekä hiilidioksidin kanssa.

Hakijan kriteerit:

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (talotekniikka; LVI- tai sähkö, kylmäasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus ammoniakkilaitteistoista (NH3) on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Työntekijänä olet itsenäinen ja asiallinen tekijä, joka viihtyy asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Toimintatavoiltasi olet vastuuntuntoinen ja tehokas, hoidat aina huolella tehtävät alusta loppuun saakka. Sinulla on myös erinomaiset asiakaspalveluvalmiudet. Parhaimmillasi olet kylmätekniikan ammattilainen, joka omaa ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä reagoida vaihtelevissa tilanteissa ja valmiudet kehittyä ja uudistua työssään. Arvostamme rohkeutta ja yrittäjähenkisyyttä!

Raportoit tehtävässäsi palvelupäällikölle ja tukenasi on kylmäasentajakollegoidesi verkosto ja koko Huurteen asiantuntijaverkosto. Tulosta tehdään tiiminä ja ryhmätyöskentelykyky on tärkeää. Työssä vaaditaan voimassaolevat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortit sekä yli 3 kg kylmäaineluvat. Käytössäsi on Huurteen huoltoauto. Työsuhde on vakituinen ja aloitus on mahdollisimman pian.

Lisätietoja saat numerosta Työpaikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jos tunnistit itsesi, niin lähetä hakemuksesi pikaisesti!