(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja Kuopioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille työntekijöille tilaa. Etsimme nyt joukkoomme

KYLMÄLAITEASENTAJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen arkipäivätyöhön Kuopioon. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisissä ja monipuolisissa kylmäalan tehtävissä. Päivittäisinä työtehtävinä ovat muun muassa asennukset, takuu- ja sopimushuollot, modernisoinnit, erilaiset säädöt ja vikakorjaukset. Työkohteitasi ovat muun muassa ammattikeittiöt sekä laboratoriot. Raportoit työstäsi päivittäin ja teet havannointia asiakkaiden luona.

Etsimämme henkilö omaa tehtävään soveltuvan koulutuksen (talotekniikka, LVI-, sähkö- tai kylmäasentaja) sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä vaaditaan voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortti sekä yli 3 kg kylmäaineluvat. Työssä liikutaan L&T:n huoltoautoilla, joten tarvitset myös B-ajokortin. 

Edustat yritystämme päivittäisessä asiakasläheisessä työssä ja asiakaspalveluvalmiudet ovat keskeisessä roolissa. Olet itsenäisen työkyvyn omaava, särmä ja asiallinen tekijä, joka viihtyy asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Toivomme, että omaat ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä reagoida vaihtelevissa tilanteissa. Lisäksi arvostamme rohkeutta ja yrittäjähenkisyyttä, jolla tuot asiakkaalle kehitysideoita ja teet mahdollista lisämyyntiä. Ohjaat aktiivisesti omaa työskentelyäsi ja hoidat tehtävät aina huolella alusta loppuun saakka.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Tehtävässä noudatetaan Talotekniikan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman pian tai viimeistään 7.1. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.