Kylmälaiteasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Haemme ammattitaitoisia kylmälaiteasentajia vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle! 

Tehtävässä tulet vastaamaan kylmäjärjestelmien asennus-, huolto sekä korjaustyöstä ja työpäiväsi vaihtelevat kaupan kylmäasennuksista teollisuuteen sekä pienempiin asennuksiin. Työssäsi pääset opiskelemaan CO2-kylmätekniikkaa, mikäli sinulla ei ole siitä aiempaa kokemusta. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Sinulla on kylmäasentajan ammattitutkinto sekä vähintään muutaman vuoden aiempaa kokemusta kylmäalan asennus- ja huoltotöistä. CO2-kylmätekniikan osaaminen luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön, sillä valittu tekijä tullaan perehdyttämään tähän. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy lisäksi yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat sekä kokemusta kylmätekniikasta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä ottamaan vastuun työsi jäljestä. Hallitset tietotekniikan salat, ja olet valmis käyttämään töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Harri Alasuvanto p. 046 922 2811 arkisin klo 8-15. 

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä- Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkoineen oheisen linkin kautta. Hakuaika on avoinna 30.12.2021 asti. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot