Kylmälaiteasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Etsimme nyt kylmälaiteasentajia vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tarjoamme paikkaa alan kokeneille ammattilaisille tai vastavuoroisesti kylmätekniikan oppisopimuskoulutusta sähköautomaatiotaustaisille tekijöille!

Uutena kylmälaiteasentajana tulet vastaamaan kylmäjärjestelmien asennus-, huolto sekä korjaustyöstä ja työpäiväsi vaihtelevat kaupan kylmäasennuksista teollisuuteen sekä pienempiin asennuksiin. Työssäsi pääset opiskelemaan CO2-kylmätekniikkaa, mikäli sinulla ei ole siitä aiempaa kokemusta. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Sinulla on kylmäasentajan ammattitutkinto sekä muutaman vuoden aiempaa kokemusta kylmäalan asennus- ja huoltotöistä. CO2-kylmätekniikan osaaminen luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön, sillä valittu tekijä tullaan perehdyttämään tähän.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy lisäksi yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat sekä kokemusta kylmätekniikasta. Hallitset tietotekniikan salat sekä olet valmis käyttämään töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa.

Vastavuoroisesti voit olla myös sähkö- ja automaatio-alan tekijä, joka haluaa kasvaa kylmäalan ammattilaisesti. Tarjoamme mahdollisuuden kylmätekniikan oppisopimuskoulutukseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Harri Alasuvanto, p. 046 922 2811 tai yksikönpäällikkö Jari Rautala, p. 050 390 167.

Hae tehtävää 30.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkoineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1306659
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Tekniikka, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa