(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Vantaa

Haemme nyt kylmälaiteasentajaa vaihteleviin asiakaskohteisiin Vantaalle. Onko sinulla oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ote työntekoon ja tulet hyvin toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa? Mikäli tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista, toimi heti ja hae!

Tarjoamme monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän osana rentoa työilmapiiriä sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tehtäväsi koostuvat asiakaskohteidemme talotekniikan kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Työskentelet ammattitaitoisen ja työpanostasi arvostavan tiimin jäsenenä asiakaskohteissamme.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus kylmäalan asennus- ja huoltotöistä sekä kylmäasentajan ammattitutkinto ja vähintään 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat. Edellytämme sinulta myös tietotekniikan hallintaa sekä valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Kaupan kylmän osaaminen katsotaan eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Ari Lönnroth 050 390 0287 tai sähköpostitse ari.lonnroth@caverion.com tai yksikönpäällikkö Jari Rautala puh. 050 390 1673 tai sähköpostitse jari.rautala@caverion.com.

Hae tehtävää 15.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.