(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja kesätyöhön pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2020

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

 

Etsimme nyt ammattilaistiimimme joukkoon mukaan

 

KYLMÄLAITEASENTAJAA KESÄTÖIHIN

 

pääkaupunkiseudulle. Kesätyössä tehtäviisi kuuluvat erilaiset avustavat tehtävät yhdessä ammattilaistemme kanssa, joten pääset näkemään kylmälaiteasentajan monipuolista arkea. Tehtävät liittyvät kylmälaitteiden huolto- ja asennustöihin vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Töitä tehdään päivävuorossa ja kesätyöt voivat sijoittua 1.6.-31.8 välille - kerrothan hakemuksessasi, millä aikavälillä olet käytettävissä kesätöihin.

 

Odotamme, että olet jo aloittanut opintosi alalla ja että sinulla on halu oppia lisää kylmäasentajan tehtävistä. Viihdyt tiimityöskentelyn parissa ollen utelias ja tarmokas työkaveri. Arvostamme myös vastuullista työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä tulet törmäämään asiakkaisiimme pitkin päivää. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia. 

 

Jos olet innokas kehittymään ammatissasi, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! Perehdytämme sinut hyvin ja tuemme sinua tehtävissäsi, ja voit myös kääntyä työparisi puoleen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön vakaassa pörssiyhtiössä, ja isona talona meiltä löytyykin uramahdollisuuksia ja laaja ammattilaisten verkosto tulevaisuuden urapolkuasi ajatellen. 

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään määräaikaan mennessä. Kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä yksikön päällikkö Tomi Tenhovuorelta: 0503853190.