(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

 

Etsimme nyt ammattilaistiimimme joukkoon Ouluun

 

KYLMÄLAITEASENTAJIA KESÄTÖIHIN

 

Kesätyössä tehtäviisi kuuluvat erilaiset avustavat tehtävät yhdessä ammattilaistemme kanssa. Tehtävät liittyvät kylmälaitteiden huolto- ja asennustöihin vaihtelevissa asiakaskohteissamme.

 

Odotamme, että olet jo aloittanut opintosi alalla ja että sinulla on palava halu oppia lisää kylmäasentajan tehtävistä. Tärkeää on, että kykenet tiimityöskentelyyn ja että haluat kehittyä ammattilaiseksi. Arvostamme vastuullista työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävä edellyttää B-ajokortin.

 

Jos olet innokas kehittymään ammatissasi, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! Perehdytämme sinut tehtäviiisi hyvin ja tuemme sinua tehtävissäsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön vakaassa pörssiyhtiössä. Tule siis mukaan kehittymään ja kasvamaan kanssamme!

 

Kiinnostutiko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019 mennessä. Kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat projektipäällikkö Pekka Meriläiseltä , puh. 050-5968573, tai sähköpostilla pekka.merilainen (at) lassila-tikanoja.fi tai osoittesta rekry (at) lassila-tikanoja.fi.