Kylmälaiteasentaja Kemiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Haemme osaavaa KYLMÄLAITEASENTAJAA asiakaskohteisiimme KEMIIN.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.


Kylmälaiteasentajana hallitset kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Kylmälaitetyöt koostuvat pääasiassa kiinteistön-, sekä teollisuuden huolto-, asennus- ja korjaustöistä. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 08:00 – 16:00 välillä, eduksesi katsomme valmiuden päivystykseen. Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö.


Edellytämme kylmälaiteasentajan (yli 3 kg) ja sähköasentajan ammattitutkintoa sekä vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Muu talotekninen koulutus ja työkokemus katsotaan eduksesi. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitset kykyä työskennellä itsenäisesti kentällä, IT- taitoja, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia. Tarvitset sujuvan suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon Sinulla on vahva työmoraali ja halu tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua. Työssä liikutaan asiakaskohteiden välillä, joten sinulla tulee olla voimassa oleva B-ajokortti.


Tarjoamme suuren ja kansainvälisen talon tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 16.5.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot