(Poistunut julkaisusta)

Kylmälaiteasentaja, Kemi
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme osaavaa KYLMÄLAITEASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakaskohteisiimme Kemiin.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Kylmälaiteasentajana hallitset kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Kylmälaitetyöt koostuvat pääasiassa kiinteistön-, sekä teollisuuden huolto-, asennus- ja korjaustöistä. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7 - 16 välillä, eduksesi katsomme valmiuden päivystykseen. Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö.


Edellytämme kylmälaiteasentajan (yli 3 kg) ja sähköasentajan ammattitutkintoa sekä vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Muu talotekninen koulutus ja työkokemus katsotaan eduksesi. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitset kykyä työskennellä itsenäisesti kentällä, atk- taitoja, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä ajokorttia. Sinulla on vahva työmoraali ja halu tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua.


Tarjoamme suuren ja kansainvälisen talon tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.


Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi 19.6.2018 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Tehtävään haastatellaan mahdollisesti jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa kohdepäällikkö Pekka Laine 050 4128067 ma-pe 9-16.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi , www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -