(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkoneasentaja Ulvilan Sähköpalvelulle
Ulvilan Sähköpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Ulvilan Sähköpalvelu Oy
Toimenkuva
Nyt mahdollisuus mielenkiintoisiin työtehtäviin kasvavassa yrityksessä! Ulvilan Sähköpalvelu hakee nyt kylmäkoneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Poriin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään noin 10 ammattilaisen muodostamaan tiiviiseen ja hyvähenkiseen työyhteisöön. Tämä työpaikka tukee kehittymistäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi alalla. Kotolämpö on talotekniikan asiantuntija, jonka terävintä kärkeä ovat lämpöpumppusovellukset, lämmönjako, aurinkoenergiaratkaisut, sähköurakointi, ilmanvaihto, LVI-konsultointi sekä kodinkonehuolto.

Kylmäkoneasentajan työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumppujen asennus- ja huoltotyöt. Pääasiassa työkohteet ovat Satakunnassa. Työssä saat käyttöösi auton ja tarvittavat työkalut.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta, hyvää työmoraalia sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.
Koulutus ja työkokemus
Asennustöiden suorittaminen vaatii lämmitysjärjestelmien tuntemusta ja putkitöiden osaamista. Työssä hyödyt myös sähköpuolen osaamisesta. Sinulta tulisi löytyä voimassa oleva kylmäainelupa(alle 3 kg). B-ajokortti välttämätön.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti www.vmp.fi. Liitä mukaan myös CV.
Kesto
toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Senni Prusti, senni.prusti@vmp.fi, 040 307 5252
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.01.2020 mennessä.