(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkköjä
Finnair Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Finnair Kitchen kehittää inflight-ruokakonsepteja ja hallinnoi lentomyynnin ja -palveluiden logistiikkaa. Maukas ja kaunis ateria on tärkeä osa asiakaskokemusta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn valikoiman bisnes- ja turistiluokan aterioita, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja sisältävät pohjoismaisia makuja. Tuotekehitystiimimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat erikoistuneet sekä länsimaisiin että japanilaisiin ruokiin. Nordic Business Class -aterioiden menut puolestaan kehitämme yhteistyössä pohjoismaisten huippukokkien kanssa. Palvelemme vuosittain 12 miljoonaa Finnairin matkustajaa.


Etsitkö kesätyöpaikkaa? Haemme nyt  


KYLMÄKKÖJÄ


Finnair Kitcheniin Helsinki-Vantaalle. Keittiötyöt Finnair Kitchenissä tarjoavat sinulle monipuolisen tehtäväkentän osana ammattitaitoista työporukkaa yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista työympäristöistä. Tule kanssamme tuottamaan ensiluokkaisia lennon aikana tarjottavia ateriapalveluita!


Tässä tehtävässä pääset osallistumaan tasokkaiden economy- ja business-luokan sekä vip-tilauslentojen lentoaterioiden valmistukseen. Valmistamme ja annostelemme aterioita isoille asiakasmäärille ja työsi Finnair Kitchenissä perustuukin pääosin reseptiikkaan. Näin varmistamme aterioidemme korkean ja tasaisen laadun. Osana keittiön mukavaa tiimiä huolehdit päivittäin siitä, että lennoilla tarjoiltavat ateriat ovat maukkaita ja asiakaskokemus korkealla tasolla.


Odotamme sinulta


 • alan koulutusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • joustavuutta ja positiivista työotetta
 • oma-aloitteisuutta
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • 18 vuoden ikää
 • nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys
 • hygieniapassia

Tarjoamme sinulle


 • hyvän työilmapiirin
 • luotettavan ja työntekijöistään huolehtivan työnantajan
 • kansainvälisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja ison konsernin edut
 • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentällä

Kesätyöt alkavat porrastetusti toukokuun alusta ja kestävät elo- tai syyskuun loppuun. Töitä tehdään pääosin aamu- ja iltavuorossa, mutta toivomme että olet myös valmis satunnaisiin yövuoroihin.


Kausi- ja kesärekrytoinnin usein esitetyt kysymykset vastauksineen löydät täältä.


Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.finnair.com/jobs, sillä aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana! Lähetämme väliaikatiedot ja haastattelukutsut sähköpostitse, joten seuraathan sähköpostiasi.


Koska elintarvikehygienia ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä, olemme savuton työpaikka.