(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi. Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen? Meillä pääset laittamaan koko ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteiden jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muiden kollegojesi kanssa.

Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Haemme nyt ammattitaitoista KYLMÄKKÖÄ Lahteen.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Työssäsi valmistat monipuolisesti erilaisia lounas, vierastarjoilu, kahvila ja tapahtumatarjoiluja. Arvostamme osaamista myös leipomotuotteiden valmistuksen osalta. Viihdyt tehtävässä, jos olet ammatistasi ylpeä ja haluat yltää koko ajan parhaimpaasi. Rakennat maistuvia, raikkaita ja esteettisesti kauniita annoksia, kahvilatuotteita, kokoustarjoiluja sekä tapahtumatarjoiluja. Olet ajan- tasalla viimeisimmistä ruokatrendeistä. Työotteeltasi olet ripeä, asioita eteenpäin vievä ja innostunut persoona. Vaihdat työtehtäviäsi joustavasti etkä kaihda kiirettä. Työaika sijoittuu klo 6-17 väliselle ajalle arkisin. Jaksottaisesti töitä voi olla myös aamu-, päivä-, ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla monipuolinen ravintola-alantuntemus erilaisista kahvila- ja leipomotuotteista sekä makumaailmoista. Toivomme myös, että sinulla on vastaavaa työkokemusta useamman vuoden ajalta, mutta haluat kehittää ja kehittyä työssäsi edelleen. Sinulla on vahva näyttö käytännön osaamisestasi sekä näitä tukeva koulutustausta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava tiimityötaitoja, asiakas- ja palvelulähtöinen tapa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä taitoa organisoida työtehtäviäsi. Työotteeltasi olet järjestelmällinen, siisti sekä osaat luoda asiakkaalle unohtumattomia makuelämyksiä sekä olet valmis tekemään erilaisia tehtäviä. Olet vastuussa ruoan mausta ja laadusta. Sinulla on nuhteeton tausta sekä hygieniapassi. Olet vastuuntuntoinen, aikaansaava ja motivoitunut.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12.2019 osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -