(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Haemme nyt ammattitaitoista KYLMÄKKÖÄ ravintolaamme Espoon Otaniemeen.  


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Vastaat tehtävässäsi kylmän keittiön puolella korkeatasoisen lounasruoan valmistamisesta sekä
edustustilaisuuksien tarjoiluista. Rakennat maistuvia, raikkaita ja esteettisesti kauniita annoksia sekä tarjoiluja noutopöytiin ja olet ajan tasalla viimeisimmistä ruokatrendeistä. Työaika sijoittuu pääasiassa klo 6-17 välille arkisin, mutta satunnaiset ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on alalle soveltuva koulutus, esimerkiksi ravintolakokin perustutkinto ja kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Työ vaatii myös suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä hyvää peruskuntoa.


Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Meiltä saat ison talon tuen ja hyvät etenemismahdollisuudet urallasi. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 18.11.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


- ISS on savuton työpaikka -