(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö Vantaalle Aviapolis-alueelle (250)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan House of Travel and Transportation eli HOTT-talon ravintolaan asiakaspalveluhenkistä

KYLMÄKKÖÄ

Kansainvälinen ravintolamme tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman herkullisia ruoka-annoksia aamiaisesta lounaaseen. Huomioimme ravintolasamme erityisesti ruuan laadun ja terveellisyyden. Ravintolan yhteydessä asiakkaita palvelee Robert´s Coffee, jonka valikoimaan kuuluu mm. alkuperäiskahveja, kahvisekoituksia ja espressokahveja. Vastaamme myös toimipaikan kokous- ja edustustarjoiluista, joissa huomioimme erityisesti vuodenaikojen vaihtelut ja sesongit. 

Ravintolatoiminnan lisäksi Sodexo vastaa toimipaikan aula- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. Toimipaikassa työskentelee 22 hengen Sodexo-tiimi.

Tutustu toimipaikkaan: https://www.sodexo.fi/meet/house-travel-and-transport-hott/kuvagalleria

Tehtäviisi kylmäkkönä kuuluvat mm.
- vitriinituotteiden valmistus
- kylmien tuotteiden valmistus lounaalle ja kahvilaan
- omavalvonta

Työskentelet toisen kylmäkön parina ja osallistut tarvittaessa myös kylmien kokous- ja edustustuotteiden valmistukseen. Tarvittaessa työskentelet kassa- ja asiakaspalvelutehtävissä kahvilassa ja lisäksi osallistut muihin keittiön töihin kuten astiahuoltoon ja keittiön yleiseen puhtaanapitoon.

Odotamme

Sinulla on:
- tehtävään soveltuvaa koulutus ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot 
- sujuvan suomen kielen lisäksi asiakaspalveluun soveltuva englannin kielen taito

Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja haluat pitää omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja iloinen tiimipelaaja, joka ei hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-15.00 välille. Toivomme sinun tarvittaessa joustavan työajoissa ja työskentelevän myös satunnaisissa iltatilaisuuksissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Messula, puh. 050-347 8542, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi