(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö, Ravintola Verso, Compass Group, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista kylmäkköä Compass Groupin uuteen kohteeseen Ravintola Versoon. Ravintola on avautunut maaliskuun lopussa ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa Perkkaalla.
Työssäsi valmistat laadukasta ruokaa noin 500 asiakkaalle, osana ammattitaitoista keittiötiimiä. Hallitset maukkaiden lounas- sekä edustusruokien valmistuksen keittiön kylmällä puolella. Käytössäsi hyvin varusteltu keittiö ja mukavien työkaverien tuki.
Työaika on pääsääntöisesti klo. 06.00 - 15.00 välillä arkipäivisin.Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

- Kokemusta vastaavasta työstä
- Tasalaatuisuutta ja kustannustehokasta työskentelyä
- Aitoa kiinnostusta kylmäkön työtä kohtaan ja halua edelleen kehittyä alalla
- Hyvää paineensietokykyä, sekä kykyä työskennellä tehokkaasti hektisessä työympäristössä kiireen keskellä


Tarjoamme sinulle

- Päivätyön hyvien kulkuyhteyksien varrelta
- Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
- Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
- Vakituisen kokopäiväisen työsuhteen
- Compass Groupin henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi