(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö ravintola Kaviin Kallioon
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme AMMATTITAITOISTA KYLMÄKKÖÄ Kallion virastotalolla sijaitsevaan ravintola Kaviin.

Kylmäkkönä työnkuvaasi sisältyy muun muassa maistuvien salaattien, näyttävien kokoustarjoiluiden ja erityisesti täytekakkujen sekä maukkaiden kahvilatuotteiden valmistaminen. Tarvittaessa kykenet valmistamaan myös lämmintä ruokaa. Tulet osaksi 13 hengen tiimiämme. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat klo 06-16 välille pääsääntöisesti. Työvuoroja voi osua joskus myös viikonlopulle.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta ja suoritettua alan tutkintoa, ja katsomme eduksi kokin aiemman työkokemuksen. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, joustava muuttuvissa tilanteissa ja asiakaspalvelu on sinulle tärkeää. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä, että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Tiina Weck, puhelimitse p. 040 336 0756 tai sähköpostitse: tiina.weck@palmia.fi

Täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.