Kylmäkkö, PH7
Konditoria pH7 Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

PH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissakin. Menestyksen salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimi, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä.

Haemme nyt asiakkaallemme tekijää suolaisten leivonnaisten pariin. Lue alta tehtävästä lisää ja laita pikaisesti hakemusta tulemaan, haluamme kuulla sinusta lisää!

Haemme kylmäkköä leipomon puolelle. Tulet työssäsi tekemään suolaisia leivonnaisia, voileipäkakkuja, erilaisia suolaisia leivonnaisia sekä muita tilaustuotteita. Työntekijänä olet tottunut olemaan ripeä ja huolellinen sekä omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työssä onnistuminen vaatii motivoitunutta asennetta, oma-aloitteisuutta ja hieman kokemusta suolaisten leivonnaisten tekemisestä.

Tarjolla on vakituinen tehtävä, mutta sopimusta voidaan räätälöidä tilanteesi mukaan. Pääset työskentelemään yhdessä Suomen laadukkaimmista leipomo-konditorioista, laadukkaan tuotteen parissa. Tulet työllistymään työsuhteeseen Baronan kautta.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Laita pikaisesti hakemusta tulemaan hakulinkin kautta ja mikäli tehtävästä heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR konsultti Teppo Säkkinen. Liitä mukaan hakemukseesi myös kuva hygieniapassista sekä negatiivinen salmonellatodistus. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot