(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö-leipuri Turkuun
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa

Haemme Turun Aurigaan ammattitaitoista

KYLMÄKKÖ-LEIPURIA

Aurigassa Sodexo vastaa kokonaisvaltaisesti ravintolapalveluiden lisäksi siivous- ja aulapalveluista. Ravintolassa on tarjolla aamiaista, lounasta ja päiväkahvit.
Lisäksi tilaustarjoilumyyntiä. Asiakkaat ovat mm. talossa toimivien yritysten henkilökuntaa, ulkopuolisia vierailijoita ja opiskelijoita. Palvelemme päivittäin noin 250 asiakasta. Toimipaikassa työskentelee 8 sodexolaisen tiimi.

Tutustu toimipaikkaan tästä

Tehtäviisi kuuluvat mm.
- aamupalan valmistus
- korkeatasoisten kokous- ja edustustuotteiden valmistus
- kylmien tuotteiden valmistus lounaalle
- kahvilatuotteiden valmistus
- aamiaissämpylöiden ja ruokaleivän leivonta
- leivonnaistuotteiden ja erilaisten kakkujen valmistus
- asiakaspalvelu
- omavalvonta

Lisäksi osallistut myös muihin ravintolan työtehtäviin.

Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja osaat organisoida omat aikataulusi ja työsi. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon ja osaat valmistaa myös edustustasoisia tuotteita. Olet positiivinen ja iloinen tiimipelaaja. Arvostamme monipuolista ravintola-alan tuntemusta.

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa ja vaikuttamaan asiakaskokemukseen
- kattavat koulutusmahdollisuudet
- kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit
- luotettavan ja joustavan työnantajan

Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.00 välille, satunnaisesti työvuoroja iltaisin ja viikonloppuisin. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian. Palkkaus TES:n mukaan.

Valitulle henkilölle tehdään ennen työsuhteen alkua suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Marjo Koskela p. 050 409 7844, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.