(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö-leipuri Kokkolaan (1013)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Haemme Sodexon palvelukseen uuteen tulevaan asiakkuuteemme ammattikorkeakoulu Centrian kampukselle Kokkolassa opiskelija- ja henkilöstöravintolaan ammattitaitoista

KYLMÄKKÖ-LEIPURIA

Ravintola- ja kahvilatilat uusitaan ja remontoidaan vuoden 2018 aikana.

Ravintolassa käy päivittäin noin 800 lounasasiakasta ja lisäksi vastaamme toimipaikan tilaustarjoiluista, kokouskahvituksista ja kahvilapalveluista. Ravintolassa tulee työskentelemään 12 hengen Sodexo-tiimi.


Pääasialliset tehtäväsi ovat:
- vitriinituotteiden valmistaminen
- leipominen (makeat ja suolaiset)
- lounassalaattien ja jälkiruokien valmistaminen
- edustustuotteiden valmistaminen

Odotamme

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva koulutus, esim. kylmäkkö
- aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- itsenäinen työskentelyote
- hygieniapassi

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksemme mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00-15.00 välille, mutta olet tarvittaessa valmis joustamaan työajoissa.   Palkka sopimuksen mukaan. Työn alkaa elokuussa sopimuksen mukaan. 

Emme valitettavasti pysty tällä hetkellä vastaamaan lisätiedusteluihin, joten jätäthän meille sähköisen hakemuksesi.

Muuta

Haluaisitko sinä tulla mukaan uuteen Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme? Jos vastasit kyllä, älä epäröi jättää hakemustasi!