(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö / Kokki
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli tuhat henkilöä. Liikevaihtomme on noin 25 MEUR. Myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina motivoitunutta kokkia/kylmäkköä vakituiseen työsuhteeseen palvelutalon omaan ravintolaan. Työtehtävät ovat monipuolisia ja lisää vastuuta voi ottaa oman osaamisensa mukaan! Työ pitää sisällään salaattien, leipien ja kylmien ruokien valmistusta ja keittiötöissä sekä kassalla avustamista. Työ on kaksivuorotyötä!

Odotamme aikaisempaa työkokemusta kokin tai kylmäkön tehtävistä ja raaka-ainetuntemusta. Hygienia- ja anniskelupassi välttämätön, koska ravintolassa on anniskelua. Olet positiivinen, motivoitunut ja ahkera tekijä jolla hymy ei hyydy edes kiireen keskellä. Työporukka on mukava ja valittava henkilö saa kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Hyvä suomenkielentaito on lisäksi edellytys työssä ja asiakaspalvelussa pärjäämisen kannalta.

Tässä työssä valittava henkilö solmii työsuhteen suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Mikäli tehtävä kiinnostaa, haethan tehtävää mahdollisimman pian sivujemme kautta. Kerro osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa: Aleksandra Jounila p. 040 585 5717.