(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö/ kokki Helsinkiin Pitäjänmäelle (1452)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haluaisitko sinä tulla mukaan Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme? 

Haemme Sodexon palvelukseen keväällä 2018 täysin uudistettuna avattuun ravintolamaailmaan Helsingin Pitäjämäkeen

KYLMÄKKÖÄ/ KOKKIA

Tähän asiakkuuteen kuuluu Stockmann Takomotie + 3 tavarataloa (Jumbo, Itäkeskus, Tapiola). 

Ravintolassa käy päivittäin noin 300 lounasasiakasta ja lisäksi vastaamme toimipaikan tilaustarjoiluista ja  kokouskahvituksista sekä kolmen muun tavaratalon pienistä henkilöstöravintoloista. 

Tehtäviisi kuuluu mm.

- kahvitus- ja vitriinituotteiden valmistus

- lounasruoan valmistusta muiden tavaratalojen henkilöstöravintolassa (Jumbo, Itäkeskus, Tapiola)

- avustavat keittiötehtävät (kuten kuormien purkua, omavalvontaa, astiahuoltoa jne.) 

-  avustavat asiakaspalvelutehtävät (linjastolounaan ylläpitoa jne.)

Odotamme

Sinulla on vähintään cateringalan peruskoulutus tai kokin tutkinto ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. 

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

 

Oman auton käyttö mahdollisuus helpottaa työssäkäyntiä muissa asiakkuutemme henkilöstöravintoloissa (Jumbo, Itäkeskus, Tapiola)

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen äitiyslomasijaisuus alkaen maaliskuussa sopimuksen mukaan ja jatkuen ainakin 20.1.2020 saakka. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.30-15.00, noin joka kolmas lauantai on töitä.   Palkka sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Virpi Minkkinen 050 366 2918, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.