(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö Henkilöstöravintolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018 

 

 

Onko sinulla silmää kauniiseen esillepanoon, rakastat ruokaa ja arvostat  kädentaitoja? 
  
Haemme nyt ammattitaitoista KYLMÄKKÖÄ monipuolisiin keittiötehtäviin henkilöstöravintolaamme Turkuun.
  
Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat salaattien, kahvitusten sekä vitriinituotteiden valmistus sekä leivonta ja asiakaspalvelu. Tarvittaessa autat myös muissa keittiön tehtävissä sekä toimit esimerkiksi tiskissä lounasaikaan. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 6 - 16 välillä, mutta tarpeen mukaan teet myös viikonloppuvuoroja. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 18.8.2019 saakka. Työt alkavat tammikuussa 2019.
  
Tehtävässä menestyäksesi olet ammattitaitoinen, sekä monipuolinen keittiöosaaja, jolle on karttunut jo muutaman vuoden työkokemusta alalta. Etenkin aikaisempi työskentely   henkilöstöravintolassa hyödyttää sinua tehtävässä. Olet motivoitunut asiakaspalvelija ja annat kaikkesi, jotta asiakas on lopputulokseen tyytyväinen. Kiire ei sinua stressaa ja pystyt työskentelemään tehokkaasti myös paineen alaisena. Sinulla on alalla vaadittavaa pelisilmää ja hoidat vaativatkin tilanteet rautaisella ammattitaidolla loppuun saakka. Olet myös suorittanut hygieniapassin.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin tueksesi. Tule töihin joukkoon, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi 30.11.2018 mennessä.
 
ISS Palvelut on   yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava   kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme   kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-,   ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä   tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa   asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa   euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä   ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


 


– ISS on   savuton työpaikka –