(Poistunut julkaisusta)

Kylmäkkö Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsimme Sodexon palvelukseen Technopolis Ruoholahteen 

KYLMÄKKÖÄ

Technopolis Ruoholahden ravintolamaailma antaa asiakkaalle mahdollisuuden vapaaseen, monipuoliseen ja kellonaikojen mukaan vaihtuvaan valikoimaan ja ruokailuun. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi erillistä ravintolaa ja kahvilaa. 

Ravintoloissamme tarjotaan lounasta päivittäin noin 600 lounasruokailijalle. Kahviloissa on tarjolla aamiaista ja monipuolisia kahvilatuotteita sekä erikoiskahveja. Lisäksi tuotamme monipuoliset kokoustarjoilut useisiin kokoustiloihin. Ravintolan lounas- ja edustustarjooma on laadukasta, monikulttuurista ja tarjoaa asiakkaille upeita makuelämyksiä. Ravintolassa työskentelee 15 ammattilaisen tiimi. 

Tehtäviisi kuuluvat mm.
- kokous- ja edustustarjoilu tuotteiden valmistus
- kahvila- ja välipalatuotteiden valmistus
- aamiaistuotteet
- lounassalaattien ja jälkiruokien valmistaminen

Odotamme
- tehtävään soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja/ tai työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- kokemusta edustus- ja kokoustuotteiden valmistamisesta
- hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi
- iloista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja

Sinulla on hyvät asiakas- ja tiimityöskentelytaidot sekä rohkeutta tehdä työtä myös itsenäisesti. Ravintola-alan ammattilaisena arvostat sekä omaa että muiden osaamista ja haluat aktiivisesti pitää ammattitaitoasi yllä.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi. 

Tarjoamme sinulle mukavan vauhdikkaan tehtävän ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tervetuloa Sodexolle tekemään asiakkaidemme jokaisesta päivästä parempi!
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo. 6.00 ja 16.00 välille, työvuoroja on satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ toivotaan vastaanotetuksi helmikuussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Niina Peronmaa niina.peronmaa@sodexo.com tai p. 050 569 9353, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 460 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 72 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 100 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Suomessa meitä sodexolaisia on keskimäärin 2000. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen mukaisesti asiakkaamme parhaaksi.