(Poistunut julkaisusta)

Kylmähuoltoasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020
Oletko hyvällä asenteella ja ammattitaidolla varustettu kylmäasentaja? Haemme nyt kylmähuoltoasentajaa sopimusasiakkaidemme vaihtuviin huolto- ja kiinteistökohteisiin Hyvinkäälle. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, osaavan ja rennon asennustiimin tuen sekä yhteisöllisen ja arvostavan ilmapiirin. Monipuoliset työtehtäväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto ja korjaustöitä. Toimit itsenäisesti kohteissa, mutta tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme. 

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja. 

Viihdyt tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja sinulta löytyy hyvä tilannetaju vaihtuviin asiakastilanteisiin. Sinulta löytyy kylmäalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Markku Salmi p. 050 539 9717 tai sähköpostitse markku.salmi@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Lilli Toukola p. 050 560 8665 tai sähköpostitse lilli.toukola@eezy.fi. 

Tiimicaverisi odottavat jo sinua! Hae tehtävään nyt tai viimeistään 30.9.2020 jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.