(Poistunut julkaisusta)

Kylmähuoltoasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Hyvinkää

Haemme nyt kylmähuoltoasentajaa sopimusasiakkaidemme vaihtuviin huolto- ja kiinteistökohteisiin Hyvinkäälle. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, osaavan ja rennon asennustiimin tuen sekä yhteisöllisen ja arvostavan ilmapiirin.

Työnantajana me huolehdimme aina työvälineiden ja -ympäristön laadukkuudesta, emmekä anna kenenkään puurtaa ongelmien parissa yksin. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat erilaiset huolto- ja korjaustyöt, IV-nuohouksia sekä muita asennustöitä. Toimit itsenäisesti kohteissa, mutta tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme.

Viihdyt tehtävässä mikäli olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja sinulta löytyy hyvä tilannetaju vaihtuviin asiakastilanteisiin. Sinulta löytyy kylmäalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Tärkeintä tehtävässä onnistumiseen on positiivinen ”can-do” –asenne työntekoon ja halu kehittyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Markku Salmi p. 050 539 9717. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 05.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.