(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Haemme useita kylmätekniikan huoltoasentajia Länsi-Suomen alueelle. Oletko itsenäinen ja oma-aloitteinen työssäsi? Onko asiakas sinulle ykkönen? Tiimimme odottaa sinua, hae mukaan!

Uutena caverinamme tehtäväsi koostuvat kylmälaitteiden huolto- ja projektitehtävistä. Tehtävään kuuluu myös varallaolovalmius.

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Caverionissa pidämme huolta henkilöstöstä panostamalla työturvallisuuteen, ensiluokkaisiin työkaluihin sekä yleiseen viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin.  Caverit ovat meille tärkeitä.  Käy tutustumassa cavereiden tarinoihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta kylmäalan huolto- ja asennustöistä, kylmäasentajan ammattitutkinnon sekä yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat.  Hallitset myös hyvin oman työskentelysi suunnittelun ja organisoinnin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kai Kortelainen puh. 050 390 6784, kai.kortelainen@caverion.com ja liiketoimintajohtaja Jonni Moislahti puh. 040 180 6221, jonni.moislahti@huurre.com.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 15.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.