(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Caverion hakee innokkaita uusia työcavereita vaihteleviin asiakaskohteisiin Oulun / Pohjois-Pohjanmaan alueelle teollisuusympäristöön kuin myös kiinteistöihin! Haethan pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tehtäväsi koostuvat asiakaskohteidemme kylmäjärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Tarjoamme sinulle osaavan ja työpanostasi arvostavan tiimin tuen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Sinulla on useamman vuoden kokemusta kylmä- ja jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä, sekä soveltuvaa ammattitutkintoa. Sinulta löytyy sähkötekniikan osaaminen ja mielellään kokemusta kylmätekniikasta, erityisesti CO2-tekniikasta. Olet valmis osallistumaan päivystykseen sekä vuoro- ja reissutyöhön kotimaassa.

Hyvä asenne työntekoon on se, mitä odotamme kaikilta tekijöiltämme! Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pentti Haanela pentti.haanela@caverion.com, p. 040 712 7510 tai Pekka Röyttä pekka.roytta@caverion.com, p. 040 712 7519. Hakemusten perusteella kutsumme parhaat hakijat haastatteluun.

Hae tehtävää 15.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.