(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentajia Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Etsimme nyt KYLMÄASENTAJIA vahvistamaan tiimiämme Tampereella.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Kylmäasentajana hallitset kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Työssäsi on myös hyvä varautua mahdollisiin päivystystehtäviin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7.00-15.30.

Edellytämme että sinulla on jo useamman vuoden työkokemus alalta. Kylmälaiteasentajan ammattitutkinnon katsomme eduksi.
Työssäsi tarvitset myös hyvää tietoteknillistä osaamista, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä ajokorttia. Viihdyt tehtävässä, jos pidät vaihtelevasta työympäristöstä ja sinulla on hyvä stressinsietokyky sekä fyysinen kunto.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.3.2018.  Työt alkavat HETI sopivien henkilöiden löydyttyä.


 
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -