(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentajia Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018 


Haemme nyt kahta KYLMÄASENTAJAA Ouluun vahvistamaan tiimiämme eri asiakaskohteidemme kylmäalan vikakorjaus-, huolto- ja asennustehtäviin.
  
ISS Kiinteistöpalvelut vastaa kokonaisvaltaisesti erilaisten kiinteistöjen toimivuudesta ja arvon säilymisestä. Erikois- ja liikekiinteistöjen hoito koostuu kiinteistön teknisestä kunnossapidosta ja ulkoalueiden hoidosta. Lisäksi kiinteistön yleishoitoon ja valvontaan kuuluu ovien, ikkunoiden ja lukkojen toimivuudesta huolehtiminen.
  
Kylmäasentajana tehtäväsi koostuvat kylmälaitteiden ja -järjestelmien, sekä ilmastoinninjäähdytyksen huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat omasta työstä itsenäisesti tai pareittain. Työaika sijoittuu arkisin kello 7-17 välille ja työtunteja kertyy viikossa noin 40 tuntia. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. 
  
Edellytämme hakijalta kylmäasentajan tutkintoa ja vankkaa työkokemusta alalta. Sinulta tulisi löytyä myös tulityö- ja työturvakortti sekä B- luokan ajokortti. Työskentelet aina työturvallisuuden huomioiden, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä   palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Asiakaskohteemme vaativat turvallisuusselvityksen läpäisemistä. Olet oma-aloitteinen ja ammattitaitoinen alan osaaja. 
  
Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä ISS-konsernia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen.
  
Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme lähettämällä   hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.9.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -