(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentajia, oppisopimuskoulutus
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Caverion hakee innokkaita uusia työcavereita vaihteleviin asiakaskohteisiin Oulun / Pohjois-Pohjanmaan alueelle teollisuusympäristöön kuin myös kiinteistöihin! Haethan pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Oletko sähkötekniikkaa tunteva tekijä, joka haluaa kasvaa kylmäalan ammattilaiseksi? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kylmätekniikan oppisopimuskoulutukseen!

Tehtäväsi koostuvat asiakaskohteidemme kylmäjärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Tarjoamme sinulle osaavan ja työpanostasi arvostavan tiimin tuen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut ja laadukkaat, nykyaikaiset työvälineet takaamaan turvallista ja laadukasta työnjälkeä.

Sinulta löytyy joko sähkötekniikan tai LVI-puolen perustutkinto ja haluat kasvaa kylmätekniikan ammattilaiseksi! Toivomme hakijalta hieman kokemusta ja aiempaa tuntemusta sähkötekniikasta.

Hyvä asenne työntekoon on se, mitä odotamme kaikilta tekijöiltämme! Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pentti Haanela pentti.haanela@caverion.com, p. 040 712 7510 tai Pekka Röyttä pekka.roytta@caverion.com, p. 040 712 7519. Hakemusten perusteella kutsumme parhaat hakijat haastatteluun.

Hae tehtävää 15.11.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.