Kylmäasentaja
Turku Energia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

HAEMME JUURI SINUA KYLMÄASENTAJAKSI 
 
Kylmäasentajana olet mukana varmistamassa kaukojäähdytykseen liittyvien tuotantolaitosten häiriötöntä toimintaa. Vastaat osaltasi kylmälaitejärjestelmien käyttö-, asennus- ja kunnossapitotöistä. 

Odotamme sinulta vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta kylmälaitteiden kunnossapitotöistä. Sinulla on kylmäasentajan ammattitutkinto ja yli 3 kg:n lupa. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet tottunut toimimaan myös asiakaspalvelutilanteissa. Vaihtelevat työskentelyolosuhteet edellyttävät sinulta hyvää fyysistä kuntoa. 

Kylmäasentajaksi on myös mahdollista kehittyä oppisopimuskoulutuksen kautta, mikäli sinulla ei vielä ole kylmäasentajan ammattitutkintoa ja yli 3 kg:n lupaa. Oppisopimuskoulutusta varten edellytämme soveltuvaa kylmäalan peruskoulutusta ja työkokemusta teollisista kylmälaitteista.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, osaavan työyhteisön tuen sekä monipuoliset työsuhde-edut. Meillä pääset kehittämään osaamistasi entuudestaan ja etenemään yhä vastuullisempiin kylmäalan tehtäviin. Työtehtävät sijoittuvat Turku Energian kohteisiin Turussa ja lähialueilla.

Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön, lämmön ja jäähdytyksen myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja. 
 
Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 31.1.2022 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Mikko Leskinen p. 050 557 3477. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot