Kylmäasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2021

Etsimme nyt kylmäasentajia tiimimme vahvistukseksi Joensuuhun. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, ammattitaitoisen asennustiimin tuen sekä yhteisöllisen ja arvostavan ilmapiirin. Työpäiväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto ja korjaustöitä vaihtelevissa asiakaskohteissamme teollisuuslaitoksista kaupan kylmän kohteisiin. Oletko sinä etsimämme kylmäalan osaaja? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja

Viihdyt tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja omaat hyvän tilannetajun vaihtuviin asiakastilanteisiin. Sinulta löytyy kylmäluvat sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tarvitset ajokorttia sekä suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 31.1.2022 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Aleksi Vuojolainen, p. 050 433 7229 tai sähköpostitse aleksi.vuojolainen@caverion.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538114
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu