Kylmäasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2021
Etsimme nyt kylmäasentajaa tiimimme vahvistukseksi Pietarsaareen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän, ammattitaitoisen asennustiimin tuen sekä yhteisöllisen ja arvostavan ilmapiirin. Työpäiväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto ja korjaustöitä vaihtelevissa asiakaskohteissamme teollisuuslaitoksista yksityistiloihin. Oletko sinä etsimämme kylmäalan osaaja? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Viihdyt tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja omaat hyvän tilannetajun vaihtuviin asiakastilanteisiin. Sinulta löytyy kylmäluvat sekä muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tarvitset ajokorttia sekä suomen ja ruotsin kielen taitoa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jonny Granroth, p. 050 390 2043 sekä sähköpostitse jonny.granroth@caverion.com.  

Tiimicaverisi odottavat jo sinua! Hae tehtävään pian jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haku on auku 31.12.2021 asti. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot