Kylmäasentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2021

Haemme nyt ammattitaitoista KYLMÄASENTAJAA TAMPEREELLE!       


ISS:n tekniset palvelut tarjoaa asiakkaillemme teknisiä huoltopalveluita ja kiinteistöjen korjausta sekä uudistamisprojekteja. Tekniset palvelut tekevät tiivistä yhteistyötä ISS:n kiinteistöhuollon kanssa, jonka avulla voimme varmistaa tehokkaan, laadukkaan ja asiakaslähtöisen toiminnan.


Kylmäasentajana tehtäväsi koostuvat kylmälaitteiden- ja järjestelmien, sekä ilmastoinninjäähdytyksen huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä vastaten omasta työstä itsenäisesti tai pareittain. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7:00-17:00 välille, työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään eri kohteissamme Tampereen alueella, joten tehtävässä tarvitset ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.


Tähän tehtävään edellytämme alan koulutusta ja työkokemusta sekä hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteita varten. Sinulta tulee löytyä myös työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Olet oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön alan ammattilainen. Työskentelet aina työturvallisuuden huomioiden, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa sekä olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Arvostamme myös asiakaslähtöisyyttä ja motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. 


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kansainvälistä ISS-konsernia. Tässä tehtävässä olet osa tiimiä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Lisäksi meillä saat mahdollisuuden haastaa omaa ammattitaitoasi, edetä urallasi tai pätevöityä toimialasi ammattilaiseksi.


Kiinnostuitko? Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 27.6.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot