Kylmäasentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

 


Etsimme KYLMÄASENTAJAA Nesteen jalostamolle Porvooseen.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Tehtävässä vastaat kiinteistöjen kylmälaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä Nesteen jalostamolla Kilpilahden teollisuusalueella. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja päivävuoroon, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sekä päivystysvalmiutta.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva koulutus (talotekniikan at tai eat)  sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä mielellään useamman vuoden ajalta. Olet toiminut aiemminkin teollisuusympäristössä, pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttä ammattipätevyyksiä Y3 sekä S3. Hyvä peruskunto, ajan tasalla olevat tietotekniset taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymisen kannalta. 


Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.


Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kunnolliset työvälineet ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Meille ISS Palveluille työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten tarjoamme kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!


Jätäthän hakemuksesi CV:n kera 23.5.2021 mennessä. 


 


 


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot