Kylmäasentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme asiakkaallemme, MV-Jäähdytys Oy:lle, ammattitaitoista kylmäasentajaa Jyväskylässä sijaitsevaan toimipisteeseen.

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin.

MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo yli 160 alan ammattilaista Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Keski-Suomessa. Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on kannustava, joustava ja turvallinen.

Työnkuvaus

Tässä tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia kylmälaitehuoltoja ja vikakeikkoja. Vastaat osaltasi myös laadukkaasta asiakaspalvelusta.

Työaika on lähtökohtaisesti klo 8-16, mutta vaihtelee jonkin verran asiakaskeikkojen mukaisesti.

Tarjoamme

Työnantaja tarjoaa nykyaikaiset työvälineet, kaluston ja vakituisen työpaikan erikoisalalla. Toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus, työkavereiden auttaminen tarvittaessa ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita. Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut. 

Edellytykset

Edellytämme sinulta kylmäalan koulutusta, Y3 A kylmälupaa sekä aiempaa työkokemusta kylmäalalta muutaman vuoden ajalta.  Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulta löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia. It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia (käyttöohjeet ovat englanninkielisiä) ja sinulla on B-luokan ajokortti. Mahdollisuus osallistua yrityksen päivystysrinkiin katsotaan eduksi.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta www.workpower.fi tai suoraan sähköpostitse (elina.forssell@workpower.fi) palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työntekijä palkataan MV-jäähdytyksen palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

HR-konsultti Elina Forssell, puh. 040 706 9967 / elina.forssell@workpower.fi

MV-Jäähdytys Oy: HR-koordinaattori Ulla Vuorio, puh. 050 435 5414 / ulla.vuorio@mv-jaahdytys.fi

 

Asiasanat: kylmäala, kylmäasentaja, asentaja, huolto, jäähdytys, kylmä- ja pakkastilat, vakituinen työ

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424195
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä