Kylmäasentaja
Turku Energia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
HAEMME JUURI SINUA KYLMÄASENTAJAKSI 
 
Kylmäasentajana olet mukana varmistamassa kaukojäähdytyksen sekä lämmön ja höyryn tuotantoon liittyvien tuotantolaitosten häiriötöntä toimintaa. Vastaat osaltasi kylmälaitejärjestelmien käyttö-, asennus- ja kunnossapitotöistä. Osallistut myös sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapitoon. 

TOIVOMME SINULTA vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta kylmälaitteiden asennustöistä. Sinulla on kylmäasentajan ammattitutkinto ja yli 3 kg:n lupa. Voit myös olla pohjakoulutukseltasi sähköautomaatioasentaja ja haluat kasvaa kylmätekniikan kunnossapidon ammattilaiseksi oppisopimuskoulutuksen kautta. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet tottunut toimimaan myös asiakaspalvelutilanteissa. Vaihtelevat työskentelyolosuhteet edellyttävät sinulta hyvää fyysistä kuntoa. 
 
TARJOAMME SINULLE itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, osaavan työyhteisön tuen sekä monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja. 
 
Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 2.12.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Mikko Leskinen p. 050 557 3477. 

Turku Energia on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot