(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020
Caverion hakee kylmäasentajaa vaihteleviin asiakaskohteisiin Pohjanmaan alueelle!

Caverion on vastuullinen työnantaja ja siitä meillä on näyttönä Vastuullinen kesäduuni-kampanjan voitto. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Pidämme huolen, että monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi saat kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen työssäsi. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen ja ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tulevana asentajana työpäiväsi täyttyvät asiakaskohteidemme (teollisuus, kaupat ja liiketilat) kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto-, viankorjaus- ja asennustöistä. Työnkuvaan kuuluu myös erilaiset huoltotyöt sesonkiajan ulkopuolella. 

Menestyäksesi työssä löytyy sinulta kylmäasentajan ammattitutkinto sekä yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat. Arvostamme kokemusta kylmäalan asennus- ja huoltotöistä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä hallita erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Eduksi katsomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jari Herttua jari.herttua@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 31.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.