(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
Huurre

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020
Oletko kylmäalan ammattilainen? Etsimme Ouluun hyvällä asenteella varustettua särmää kylmäasentajaa. Tiimimme odottaa sinua, hae mukaan!

Pidämme huolta henkilöstöstä panostamalla työturvallisuuteen, ensiluokkaisiin työkaluihin sekä yleiseen viihtyvyyteen ja työhyvinvointiin. Työkaverit ovat meille tärkeitä ja tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Käy tutustumassa meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Monipuoliset työtehtäväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto ja korjaustöitä. Työkohteitasi ovat vaihtelevasti mm. kaupankylmä, ilmastointi- ja prosessijäähdytys, ammattikeittiöt, varastokylmä, teollisuuslaitokset, jäähallit, kauppakeskukset, jakelukeskukset sekä monipuolisesti erilaisten kylmätilaratkaisujen huoltokohteet. Tässä työtehtävässä pääset toimimaan itsenäisesti ja arvostammekin kykyä suunnitella ja organisoida omaa työtäsi. Käytössäsi on Huurteen huoltoauto ja tehtävään kuuluu myös varallaolovalmius. 

Menestyäksesi tehtävässä, omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen (talotekniikka; LVI- tai sähkö, kylmäasentaja) sekä yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat, ja jo useamman vuoden kokemusta kylmäalan huolto- ja asennustöistä.. Arvostamme osaamista hiilidioksidilaitteistoista (CO2), rohkeutta ja yrittäjähenkisyyttä. Toivomme sinulta myös vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta, vuorovaikutustaitoja sekä hyvää tilannetajua vaihtuviin asiakastilanteisiin.

Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Kari Uotila, p. 050 571 1174 ja liiketoimintajohtaja Jonni Moislahti p.040 180 6221 (etunimi.sukunimi@huurre.com). 

Tiimicaverisi odottavat jo sinua! Hae tehtävään viimeistään 31.7.2020 jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.