(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Kesytätkö kylmyyden, hallitsetko helteen? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta ja jarruttamassa ilmastonmuutosta?

Etsimme sinua, lämpötilojen valtias! Tai selkeämmin,

 

KYLMÄLAITEASENTAJA

 

Tule meille kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtäviin Seinäjoelle – tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen. Tehtäviisi kuuluu kylmälaitteisiin liittyvät huolto-, asennus- ja urakointityöt vaihtelevissa asiakaskohteissamme, toimistorakennuksista ruokakauppoihin. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. Kirsikkana kakun päällä pääset myös jonkin verran työmatkailemaan urakkatöiden merkeissä.

 

Lämpötilojen valtiaana sinulta löytyy taskusta kylmälaiteasentajan pätevyys ja työkokemusta kylmälaitteiden parissa. Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja palat innosta oppia uutta. Positiivista asennetta sinulta ei puutu ja erinomainen asiakaspalvelu on sinulle itsestäänselvyys. Kaupan kylmän tuntemus ja monipuolinen kiinteistötekninen osaaminen lasketaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla liikuntaseteleitä, laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. L&T:n kiinteistötekniikan toimialalla työskentelee iso joukko asentajia ja huoltohenkilöitä Suomessa ja Ruotsissa, joten pääset osaksi suurta tekniikan ammattilaisten verkostoa. Jos siis olet alasi ammattilainen ja valmis uusiin haasteisiin, niin hae rohkeasti mukaan porukkaamme!

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Henri Oksalalta arkisin klo 8-16, puh. 046-9217588.