(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä kylmäasentajaa Varkauteen! Uutena asentajanamme tulet työskentelemään kylmäasennustehtävissä teollisuudessa ja päivittäistavarakaupoissa.

Rento ja ammattitaitoinen tiimi odottaa sinua! Työcaverit ovat meille erittäin tärkeitä ja panostamme työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin kaikessa tekemisessämme. Käy lukemassa lisää caverionilaisista: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy kylmäasentajan pätevyys sekä yli 3 kg:n (y3a) kylmäainelupien lisäksi sähköosaamista. Sinulla on myös aiempaa kokemusta kylmä- ja jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä. Menestyt tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja antaa Caverionilta huoltopäällikkö Juha Kurikka, p. 050 310 4033. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 26.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.