(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Haemme nyt KYLMÄASENTAJAA Pirkanmaalle vahvistamaan tiimiämme eri asiakaskohteidemme kylmäalan vikakorjaus-, huolto- ja asennustehtäviin.

ISS:n tekniset palvelut tarjoaa asiakkaillemme teknisiä huoltopalveluita ja kiinteistöjen korjausta sekä uudistamisprojekteja. Tekniset palvelut tekevät tiivistä yhteistyötä ISS:n kiinteistöhuollon kanssa, jonka avulla voimme varmistaa tehokkaan, laadukkaan ja asiakaslähtöisen toiminnan.

Kylmäasentajana tehtäväsi koostuvat kylmälaitteiden ja -järjestelmien, sekä ilmastoinninjäähdytyksen huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat omasta työstä itsenäisesti tai pareittain. Työaika sijoittuu arkisin kello 7-17 välille ja työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Edellytämme hakijalta koulutusta ja työkokemusta alalta sekä hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulta tulee löytyä myös B-ajokortti, mahdollisuus käyttää omaa autoa sekä työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortti. Työskentelet aina työturvallisuuden huomioiden, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Olet oma-aloitteinen ja ammattitaitoinen alan osaaja.

Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä ISS-konsernia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen. Huolehdimme työntekijöistämme, sillä olet arvokkain voimavaramme. Panostamme hyvinvointiisi ja työssä viihtymiseesi.

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 1.3.2020. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


 -ISS on savuton työpaikka-