(Poistunut julkaisusta)

Kylmäasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Me olemme huomisella töissä.

 

Haemme nyt Imatran tehtaalle

 

KYLMÄLAITEASENTAJAA

 

kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtäviin. Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituiseen työsuhteen.

 

Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta kylmäasentajan tehtävistä. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja arvostat laadukasta työn jälkeä.

 

Jos olet oman alasi ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän vakaassa pörssiyhtiössä. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule siis mukaan kasvamaan kanssamme ja ole huomisella töissä!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 8.2.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Niko Nevalaiselta, p. 050-4067629.

 

Tutustu arvoihimme tarkemmin:  L&T - Huomisella töissä