Kylmäasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä. Me olemme huomisella töissä.

 

Haemme nyt kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtäviin Seinäjoelle kahta

 

KYLMÄLAITEASENTAJAA

 

kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Tehtäviin kuuluu kylmälaitteisiin liittyvät huolto-, asennus- ja urakointityöt kaupallisissa kiinteistöissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30, mutta sinun on mahdollista liittyä myös päivystysrinkiimme, osaamisesi, työkokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tarvittaessa olet valmis matkustamaankin työpäivän aikana, erikseen sovittuina ajankohtina.

 

Odotamme sinulta kylmälaiteasentajan pätevyyttä ja työkokemusta kylmälaitteiden parissa. Kaupan kylmän tuntemus ja monipuolinen kiinteistötekninen osaaminen lasketaan eduksi. Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja palat innosta oppia uutta. Positiivista asennetta sinulta ei puutu ja erinomainen asiakaspalvelu on sinulle itsestäänselvyys. 

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän osaavassa porukassa. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Jos siis olet alasi ammattilainen ja valmis uusiin haasteisiin, niin hae rohkeasti mukaan porukkaamme ja ole huomisella töissä!

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.12.2019 mennessä, linkin kautta. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Saat lisätietoja tehtävästä Henri Oksalalta arkisin klo 8-16, puh. 046-9217588.

 

Tutustu L&T:n arvoihin tarkemmin täältä: L&T - Huomisella töissä

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319285
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekry LT (offre31837058.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 046-9217588
  • Sijainti: Seinäjoki